2018-07-22 04:46:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Kedvező napra számíthat

Napi horoszkóp július 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap az ön ötödik sorsterületéért felelős bolygó belépett az ön ötödik sorsterületére és innen fejti rendkívül kedvező hatását, ez a Nap egy pontos kellemes fényszöget alkot a Holddal. Ön ma rendkívül kiegyensúlyozott és jól dönt a kényes helyzetekben is.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön ma kissé mértéktelen és könnyelmű, kicsikarja a szerencséjét, de túlbecsüli azt, túlzott kényezteti önmagát. Szimpatikus kisugárzása van a mai napon, optimista, közkedvelt. Személyes kapcsolataiba bizalmat visz és kap is.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Kedvező napra számíthat, szívesen tölti az időt baráti társaságban. Használja ki a mai napját, és hívjon vendégeket.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön uralkodója belépett a Nyilasba, ez felruházza önt némi Nyilas-jegyűekre jellemző szemlélettel, ami már éppen hiányzott önnek, a filozofikus világnézet. Olvasson sokat, tágítsa tudását!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma átlép a Nap az ön jegyébe, boldog születésnapot! A Holddal alkot egy kellemes fényszöget, ön teljesen jól érzi magát a bőrében. Gyakran ez az idő azt jelzi, hogy itt az idő nagy horderejű döntések meghozatalára. Ön ösztönösen jól dönt. A belső elégedettség fontosabbá válik, mint az anyagi haszon.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma legkönnyebben a gyakorlati dolgokban fejezi ki magát, például főzésben, az otthona rendezgetésében. Ma nagyon megbízható, hűséges, szerény, és segítőkész, keresse fel régi segítőit, és próbáljon visszaadni abból a sok jóból, amit ön kapott egész élete során.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön a szerencse fia, jól tud kapcsolatokat teremteni, szimpatikus kisugárzása van, optimista, közkedvelt és rengeteg hódolót gyűjt be maga köré. Nagyon okosan döntsön, mert ma több lehetősége is van, ne tegye kockára a már bejáratott megbízhatót, egy olyan kedvéért, aki szebben beszél...


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma megajándékozza önt a Vénusz és Jupiter kellemes fényszöge, szerencsés napot ígér, melyben szíve összes vágy teljesül, ez kapcsolatban lehet anyagi, hivatalbeli vagy társadalmi előre jutással. Spekulációk és szerencsejátékok is elhozhatják ma a hőn áhított sikert, nyereséget. Talán még egy házassági szerződésre is sor kerülhet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma önt az előbbre jutás vágya hajtja fizikai és szellemi értelemben egyaránt. Próbálja jól használni az energiáit!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Néha még önt is érik csalódások, bármennyire is ön a zodiákus legbölcsebb jegye… Ma értékes felismerései lehetnek, főleg a baráti viszonyaival kapcsolatban!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön a mai napon megfékezhetetlen... A testedzés és a sportolás segítheti a nyugodtabb és egyenletesebb energia felhasználását. Rendszerint komolyan nyugtalanítja a döntéseket megelőző várakozás, így van ez most is.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ön túlságosan érzékeny, ezért befolyásolják a túlzottan bántó szavak, a vita, a világkatasztrófák, a rossz időjárás, erre az érzékenységre vezethető vissza, hogy az evésben az ivásban keres vigaszt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: